Okulun Kalbi Projesi

12.10.2022 591

Bakanlığımızca hayata geçirilen " Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılında " Okulun Kalbi Kütüphaneler" projesi Okul Müdür Yardımcımız Kerem DURNA başkanlığında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Asuman BOZKURT  ERKAN, Semiha ELMAS ve Tarih Öğretmenimiz Abdullah ERTAŞ tarafından planlanıp yürütülecektir. Okulumuzun diğer öğretmenleri ve öğrencileriyle iş birliği içinde olunacaktır. Proje kapsamında öğrencilerimizin kütüphaneyle ilişkilerini arttırmak, buna bağlı olarak okuma ve araştırma alışkanlığını geliştirmek amacıyla okul kütüphanemizde yıl boyunca çeşitli eğitici, sosyal/ kültürel faaliyetler yapılacak ve yapılan çalışmalar web sayfamızdan paylaşılacaktır.